Kendinizi Uygun Gördünüz, Kategorilere Uyduğunuzu Düşündüğünüz Rütbeler İçin Katılım Formu:
Ad: Yaş: Mesleği: ( Varsa ) İstediği Rütbe: İstediği Bölüm: Mesaj ve Konu Sayısı: Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı: Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi: Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:
Test Moderatör'lük İçin 100 Mesaj 50 Konu +Birazcık Tecrube +Paylaşım Kalitesi
Moderatör'lük İçin 200 Mesaj 100 Konu +Tecrübe +Paylaşım Kalitesi
Yazı Editör'lük İçin 200 Mesaj 25 Konu +Siteye Hakimiyet Yeteneği +Paylaşım Kalitesi
Ad: Murat Yaş: 15 Mesleği: ( Varsa ): YoK İstediği Rütbe: MoD.. İstediği Bölüm:Wolfteam Mesaj ve Konu Sayısı:1002 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi: Mod. Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Foruma Paylasımım Cok OldugunDan Kendimi Bu Bölüme MoD Olmam Gerektigini Hissettim .... Zaten 3,4 Tane Sabit Konum Var
Ad: Emrullah Can Yaş: 14 İstediği Rütbe: Moderator İstediği Bölüm: WOLFTEAM Mesaj ve Konu Sayısı: 480 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı: EVET Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi: Torrent KRALI Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Erdem Zaten Tanıyor Beni Ve Kendimi Bu İşe UYGUN GÖRÜYORUM...
Ad: TOYGAR TEMİZCİ Yaş: 19 İstediği Rütbe: YAZI EDİTÖRÜ İstediği Bölüm: GENEL Mesaj ve Konu Sayısı:746 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı: EVET Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi: SUPER MOD ADMİN MOD YAZI EDİTÖRÜ Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Kendimi Bu İşe UYGUN GÖRÜYORUM...
Ad: -Mehmet - Yaş:13 Mesleği: ( Varsa ) İstediği Rütbe: -Deneme Mod Varsa Olur - İstediği Bölüm: -Wolfteam Bug Yada Hile- Mesaj ve Konu Sayısı:50 Ama Arttırabilirim Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı: Evet İsterseniz Yazabilirim... Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi:Co Admin,Moderatör Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Bu İşlerde Tecrübem Çok Olduğu İçin
Hayta
Konu: Geri: Yetkili Alımları Perş. Şub. 03, 2011 11:58 am
Ad:Selçuk Yaş:14 İstediği Rütbe:Moderatör İstediği Bölüm:Wolfteam ve Genel Mesaj ve Konu Sayısı:Yeni kayıt oldum mesaj 1,konu sayısı 2 Başka bir forumda çalıştınız mı?:Evet.Oyundestek.biz Çalıştıysanız Rütbeniz ne idi:Moderatör Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Tecrübem var; her zaman bölümümde çok konu açmış, üyelere karşı her türlü yardımı sağlamışımdırım.
Ad:Berkay Yaş:15 Mesleği: ( Varsa ):Öğrenci İstediği Rütbe:Yazı Editörü İstediği Bölüm: Mesaj ve Konu Sayısı: +1200 Mesaj Konu Sayısını Bilmiyorum Ama Fazla. Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet Turkmmo'da Çalıştım Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi:Moderatördüm Rütbe Atlayacaktım Nasip Olmadı. Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Tecrübeliyim.Online Saatim Fazla..Forumda Etkili Olduğumu Düşünüyorum..
Aynı Konuda 2Kere Başvurdum Biliyorum..2 Tane Moderatör Olabileceğini Öğrendim Ve İki Tane Editörde Olabilir Diye Başvurdum..Eğer Bu Kabul Edilmezse Alttakini Gözden Geçirin Lütfen..
öhöm öhöm 2 tane yazı editörü var editliorum dosya editörü yaptım
Ad: Murat Yaş: 15 Mesleği: ( Varsa ): YoK İstediği Rütbe: MoD.. İstediği Bölüm:Wolfteam Mesaj ve Konu Sayısı:1002 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi: Mod. Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Foruma Paylasımım Cok OldugunDan Kendimi Bu Bölüme MoD Olmam Gerektigini Hissettim .... Zaten 3,4 Tane Sabit Konum Var
Ad:Berkay Yaş:15 Mesleği: ( Varsa ):Öğrenci İstediği Rütbe:Moderatör İstediği Bölüm:Wolfteam Mesaj ve Konu Sayısı: +1200 Mesaj Konu Sayısını Bilmiyorum Ama Fazla. Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet Turkmmo'da Çalıştım Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi:Moderatördüm Rütbe Atlayacaktım Nasip Olmadı. Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Tecrübeliyim.Online Saatim Fazla..Forumda Etkili Olduğumu Düşünüyorum..
Forum Güncellenmesinden Önce Başvurmuştum ve Kabul Edilmişti..İlk Yapılacak Olan Güncellemede Yetkilerim Verilecekti..
Ad: Emrullah Can Yaş: 14 İstediği Rütbe: Moderator İstediği Bölüm: WOLFTEAM Mesaj ve Konu Sayısı: 480 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı: EVET Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi: Torrent KRALI Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Erdem Zaten Tanıyor Beni Ve Kendimi Bu İşe UYGUN GÖRÜYORUM...
Bundan Sonra WoLFTeaM Bolumunun Moderatorusunuz
En son Ronin tarafından Perş. Şub. 03, 2011 4:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ad: TOYGAR TEMİZCİ Yaş: 19 İstediği Rütbe: YAZI EDİTÖRÜ İstediği Bölüm: GENEL Mesaj ve Konu Sayısı:746 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı: EVET Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi: SUPER MOD ADMİN MOD YAZI EDİTÖRÜ Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Kendimi Bu İşe UYGUN GÖRÜYORUM...
Ad: -Mehmet - Yaş:13 Mesleği: ( Varsa ) İstediği Rütbe: -Deneme Mod Varsa Olur - İstediği Bölüm: -Wolfteam Bug Yada Hile- Mesaj ve Konu Sayısı:50 Ama Arttırabilirim Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı: Evet İsterseniz Yazabilirim... Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi:Co Admin,Moderatör Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Bu İşlerde Tecrübem Çok Olduğu İçin
Reddedilmiştir Şansınızı Başka Bir Bolumde Deneyin.
Ad:Selçuk Yaş:14 İstediği Rütbe:Moderatör İstediği Bölüm:Wolfteam ve Genel Mesaj ve Konu Sayısı:Yeni kayıt oldum mesaj 1,konu sayısı 2 Başka bir forumda çalıştınız mı?:Evet.Oyundestek.biz Çalıştıysanız Rütbeniz ne idi:Moderatör Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Tecrübem var; her zaman bölümümde çok konu açmış, üyelere karşı her türlü yardımı sağlamışımdırım.
İyi günler...
Reddidlmiştir Genel Kategorsine Moderator Alımı Yoktur Sansınızı Baska Bir bolumde Deneyın
Ad:Metin Yaş:16 Mesleği: ( Varsa ):Ögrenci Olmaya Çalısıyor İstediği Rütbe:Moderatör İstediği Bölüm:Metin2 Mesaj ve Konu Sayısı:93 mesaj,16 Konu Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet(kapandı site) Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi:Moderatör Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Metin2 hakkında herşeyi bilmem(pvp server dahil)
Ad:Metin Yaş:16 Mesleği: ( Varsa ):Ögrenci Olmaya Çalısıyor İstediği Rütbe:Moderatör İstediği Bölüm:Metin2 Mesaj ve Konu Sayısı:93 mesaj,16 Konu Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet(kapandı site) Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi:Moderatör Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Metin2 hakkında herşeyi bilmem(pvp server dahil)
Ad: -Mehmet - Yaş:13 Mesleği: ( Varsa ) İstediği Rütbe: -Deneme Mod Varsa Olur - İstediği Bölüm: Uygun Olan Biyeri Ver Ama Wolfteamla İlgili Olsa Güzel Olur Mesaj ve Konu Sayısı:100 Ama Arttırabilirim Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı: Evet İsterseniz Yazabilirim... Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi:Co Admin,Moderatör Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Bu İşlerde Tecrübem Çok Olduğu İçin
En son By_Alesia tarafından Paz Şub. 06, 2011 11:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ad:Celal Kurt Yaş:13 Mesleği: ( Varsa ):Öğrenci:) İstediği Rütbe:Test Mod veya Mod. İstediği Bölüm:CrossFire Mesaj ve Konu Sayısı:241 Mesaj Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi:Mod.,Test Mod.,Yardımcı Admin Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Kendimi Bu Bölümde Uygun Görüyorum.
Ad:Emre Yaş:14 Mesleği:Öğrenci İstediği rütbe:Test moderatör İstediği bölüm:Warrock hack Mesaj ve konu sayısı:204 Başka bir forumda çalıştınız mı:Evet Çalıştıyasanız rütbeniz ne idi:Süper üye,Test moderatör Kendinizi niçin bu rütbeye uygun gördünüz:Siteye verdiğim emekler ve vereceğim emeklerden dolayı İyi Günler
En son ejder237 tarafından Çarş. Şub. 09, 2011 4:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Ad: Onur Yaş: 15 İstediği Rütbe: Moderator İstediği Bölüm: Combat Arms Mesaj ve Konu Sayısı: 406 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı: EVET Çalıştıysanız Rütbeniz Ne İdi: Co-Admin ve Moderatör Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Kendimi bu işe uygun görüyorum...Ve foruma katkıda bulunmak istiyorum...
En son RoxoRLoPs tarafından Ptsi Şub. 07, 2011 5:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi