Kendinizi Uygun Gördünüz, Kategorilere Uyduğunuzu Düşündüğünüz Rütbeler İçin Katılım Formu:
Adı: İstediği Rütbe: İstediği Bölüm Mesaj ve Konu Sayısı: Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı: Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi: Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:
Test Moderatör'lük İçin 100 Mesaj 50 Konu +Birazcık Tecrube +Paylaşım Kalitesi
Moderatör'lük İçin 200 Mesaj 100 Konu +Tecrübe +Paylaşım Kalitesi
Yazı Editör'lük İçin 200 Mesaj 25 Konu +Siteye Hakimiyet Yeteneği +Paylaşım Kalitesi
Adı:Berkay İstediği Rütbe:Co-Admin İstediği Bölüm Mesaj ve Konu Sayısı:629 Mesaj - Konu = Worrock + Son Destan + Combat Arms + Cross Fire Bölümlerini Ziyaret Ederseniz Yararlı ve Fazla Konumun Olduğunu Göreceksiniz ve Sadece Bunlarda 50ye Ulaşacağına İnanıyorum.( Bu Bölümler Dışında Bir Çok Bölümde Konum Var Eminim Görmüşsünüzdür. ) Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet turkmmo.com'da Moderatördüm.. Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi:Moderatördüm Rütbe Atlayacaktım Fakat Nasip Olmadı Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Yeterli Özellikleri Taşıdığıma İnanıyorum ve Siteye Etkili Olduğumu Düşünüyorum + Tecrübeliyim + Forum Tarafından Sevildiğimi Biliyorum Günde 4 Saatimi Forum İçin Ayırabilirim..
Adı:Berkay İstediği Rütbe:Co-Admin İstediği Bölüm Mesaj ve Konu Sayısı:629 Mesaj - Konu = Worrock + Son Destan + Combat Arms + Cross Fire Bölümlerini Ziyaret Ederseniz Yararlı ve Fazla Konumun Olduğunu Göreceksiniz ve Sadece Bunlarda 50ye Ulaşacağına İnanıyorum.( Bu Bölümler Dışında Bir Çok Bölümde Konum Var Eminim Görmüşsünüzdür. ) Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet turkmmo.com'da Moderatördüm.. Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi:Moderatördüm Rütbe Atlayacaktım Fakat Nasip Olmadı Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Yeterli Özellikleri Taşıdığıma İnanıyorum ve Siteye Etkili Olduğumu Düşünüyorum + Tecrübeliyim + Forum Tarafından Sevildiğimi Biliyorum Günde 4 Saatimi Forum İçin Ayırabilirim..
Co Admin Alımımız Yok
Thenemne
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 05, 2010 6:17 am
Pro BirşY Sorabilirmiyim SÜPER MOD yada Genel Moderatör eklenecekmi
J3oy
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 05, 2010 9:10 am
Sanmam 2 Co-Admin var ve yeterincede mod ve test mod
Thenemne
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 05, 2010 9:29 am
Emekli Oluyorum Bence Hacklerle Çalıştıgım İçin GGS Sistemine Çok Zarar Verdim , Emekli Oluyorum 1 Hafta Sonra Son Hackmı Yapacağım ,
Moderatör Yetkimin Alınarak Emekli Olarak Yazmasını Rica Ediyorum
Bu Arada :
MTIP Produnctions Yetkisini
Site Yöneticilerine Devredim
Allah ' a Emanet Olun Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın ,
cabbarın yerini ben alabilirim ve birkez daha eywallah abi emeyin büyük
7KeRe7
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 9:06 am
Adı:Murat İstediği Rütbe:Mod. İstediği Bölüm:combat arms Da Alınarak Wolfteam Bölümüne İstiyorum Mesaj ve Konu Sayısı:778 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:evet Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi:Mos Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Cünkü Foruma en az 56 saat ayırıyorum hafta sonu full Forumdayımm....
En son 7KeRe7 tarafından Paz Ara. 19, 2010 9:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ProTys
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 9:13 am
ama ilk ben başvurmuştum kesin rededilcek ama
7KeRe7
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 9:22 am
Farketmez Medsaj Sayım Fazla
ProTys
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 10:46 am
ama sende çok mesaj kasıon gereksiz yerlere siteye bi giriom heryer 7kere7 yeni mesaj var bugün girdim tam 14 konu açtım
En son ProTys tarafından Paz Ara. 19, 2010 10:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
7KeRe7
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 10:48 am
GereksizMi Diyon OnLara Gir Bak Bakim Gereksiz En Fazla 20 Konudan 2si 3çü Herneyse Niye Tartısıyozki??
ProTys
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 10:49 am
resim koydum bak
7KeRe7
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 10:51 am
Nerde??
ProTys
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 10:53 am
önceki yazıma bak hani çok mesaj kasıosun dedim
7KeRe7
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 10:53 am
Tmm İşte Gördümde Ne alaka Msj Yazamammı Neyi Gereksiz Bide Olm Biz Böle Asıl Mesaj kasıyoz....éé
ProTys
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 10:55 am
cheat engineyi taşımaya ne gerek vardı ztn çalışmıodu ondan sonra ınjector tutoriale ne gerek vardı onu herkez yapamaz e peki hwid gene ne gerek vardı seanın verdiği hwid programı vardı
7KeRe7
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 10:58 am
Yorumlarımı Yazdım Bide Kiltili Konuları Asa Cektim Yha Ne alaka Mesaj Yazmak Sucmu
ProTys
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 11:01 am
uuuu IM a GUMMY Bear yes ım a gummy bear ow loney pummy gummy bear ım a gummy bear yes ım a gummy bear uwww loney funny pummy gumy bear ow yeah
aklımdan çıkmıo yha
7KeRe7
Konu: Geri: Yetkili Alımları Paz Ara. 19, 2010 11:25 am
Adı:Berkay İstediği Rütbe:Moderatörlük İstediği Bölüm: Wolfteam Mesaj ve Konu Sayısı:1044 Mesaj - Konu = Worrock + Wolfteam +Son Destan + Combat Arms + Cross Fire Bölümlerini Ziyaret Ederseniz Yararlı ve Fazla Konumun Olduğunu Göreceksiniz ve Sadece Bunlarda 50ye Ulaşacağına İnanıyorum.( Bu Bölümler Dışında Bir Çok Bölümde Konum Var Eminim Görmüşsünüzdür. ) Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet turkmmo.com'da Moderatördüm.. Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi:Moderatördüm Rütbe Atlayacaktım Fakat Nasip Olmadı Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Yeterli Özellikleri Taşıdığıma İnanıyorum ve Siteye Etkili Olduğumu Düşünüyorum + Tecrübeliyim + Forum Tarafından Sevildiğimi Biliyorum Günde 4 Saatimi Forum İçin Ayırabilirim..
Ben Zaten Worrockta Moderatörüm ama Cabbar Arkadaşımızın Emekli Olmasıyla Wolfteam Bölümü Boş Kaldı..Benden Başka 2-3 Arkadaşım Daha Bu Bölüme Aday Olmuşlar..Onlarla Bir Anlaşmazlığım Yok ama Bende Wolfteam Bölümünde Moderatör Olmak İstiyorum =)
Rededilirse Worrock Bölümünün Moderatörü Olarak Devam Etmek İstiyorum..
Adı:Berkay İstediği Rütbe:Moderatörlük İstediği Bölüm: Wolfteam Mesaj ve Konu Sayısı:1044 Mesaj - Konu = Worrock + Wolfteam +Son Destan + Combat Arms + Cross Fire Bölümlerini Ziyaret Ederseniz Yararlı ve Fazla Konumun Olduğunu Göreceksiniz ve Sadece Bunlarda 50ye Ulaşacağına İnanıyorum.( Bu Bölümler Dışında Bir Çok Bölümde Konum Var Eminim Görmüşsünüzdür. ) Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet turkmmo.com'da Moderatördüm.. Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi:Moderatördüm Rütbe Atlayacaktım Fakat Nasip Olmadı Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Yeterli Özellikleri Taşıdığıma İnanıyorum ve Siteye Etkili Olduğumu Düşünüyorum + Tecrübeliyim + Forum Tarafından Sevildiğimi Biliyorum Günde 4 Saatimi Forum İçin Ayırabilirim..
Ben Zaten Worrockta Moderatörüm ama Cabbar Arkadaşımızın Emekli Olmasıyla Wolfteam Bölümü Boş Kaldı..Benden Başka 2-3 Arkadaşım Daha Bu Bölüme Aday Olmuşlar..Onlarla Bir Anlaşmazlığım Yok ama Bende Wolfteam Bölümünde Moderatör Olmak İstiyorum =)
Rededilirse Worrock Bölümünün Moderatörü Olarak Devam Etmek İstiyorum..
Sizi Aramızda Gormek Bızı Mutlu Eder Bundan Sonra Wolfteam Bolumunun Moderatorı Sızsınız Yakında Gelcek Sıte Guncellemesınde Yetkılerınız Verılecek
exampleses
Konu: Geri: Yetkili Alımları Perş. Ara. 23, 2010 7:49 am
Teşekkürler
7KeRe7
Konu: Geri: Yetkili Alımları Perş. Ara. 23, 2010 11:04 am
examless HayırLı Olsun KardeŞ Bide İsmini Deiştirsen Da İYi OLur Bi Türlü Yazamıyom éé
İsim Değiştirmek Sadece Bağış Yapan Üyeler İçin Oldu Sanırım.. =)
Teşekkürler =)
RoxoRLoPs
Konu: Geri: Yetkili Alımları C.tesi Ocak 08, 2011 6:38 pm
Adı:Onur İstediği Rütbe:Moderatörlük İstediği Bölüm: Warrock Mesaj ve Konu Sayısı:352 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi:Moderatördüm Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Yeterli Özellikleri Taşıdığıma İnanıyorum ve Siteye Etkili Olduğumu Düşünüyorum + Tecrübeliyim + Forum Tarafından Sevildiğimi Tahmin Ediyorum.
Berkay arkadaşımızın bıraktığı Warrock bölümünden ben moderatör olarak devam ettirmek istiyorum.
ProTys
Konu: Geri: Yetkili Alımları C.tesi Ocak 08, 2011 7:47 pm
way sonunda
XxCeLaLxX
Konu: Geri: Yetkili Alımları Salı Ocak 11, 2011 4:40 am
Adı:Celal İstediği Rütbe:Test Moderatör İstediği Bölüm:CrossFire Mesaj ve Konu Sayısı:176 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi:Test Mod. Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Kendimi Buna Hazır Hissediyorum Ayrıca Site Bağış ta Yapacağım Yakında.Forumca Sevildiğimi Düşünüyorum:Pİşte Bu Kadar:)
XxCeLaLxX
Konu: Geri: Yetkili Alımları Perş. Ocak 13, 2011 4:26 am
Hala Bakmamışınız Ama.
XxCeLaLxX
Konu: Geri: Yetkili Alımları Perş. Ocak 20, 2011 12:52 pm
Hala Bekliyorum:S
Remix
Konu: Geri: Yetkili Alımları C.tesi Ocak 22, 2011 7:57 am
Adı:Emrullah Can İstediği Rütbe:Yazı Editörlügü Yada Dosya Editörlügü İstediği Bölüm:Hepsi Olabilir...Olmazsa WOLFTEAM-POİNTBLANK Mesaj ve Konu Sayısı:Mesaj=426-Konu=25-30 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet... Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi:Rütbe Yoktu CEHENNEM BEKCİSİ idi Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Kendimi Bu İşe Daha Uygun Gördüm...Günde 2-3 Saatimi Foruma Ayırabilirim.....
RoxoRLoPs
Konu: Geri: Yetkili Alımları Ptsi Ocak 24, 2011 6:43 pm
Adı:Onur İstediği Rütbe:Moderatörlük İstediği Bölüm: Warrock Mesaj ve Konu Sayısı:400 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi:Moderatördüm Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Yeterli Özellikleri Taşıdığıma İnanıyorum ve Siteye Etkili Olduğumu Düşünüyorum + Tecrübeliyim + Forum Tarafından Sevildiğimi Tahmin Ediyorum.
Berkay arkadaşımızın bıraktığı Warrock bölümünden ben moderatör olarak devam ettirmek istiyorum.
7KeRe7
Konu: Geri: Yetkili Alımları Ptsi Ocak 24, 2011 7:38 pm
Konu: Geri: Yetkili Alımları Salı Ocak 25, 2011 6:19 pm
Bende Bende
En son ProTys tarafından Salı Ocak 25, 2011 6:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ProTys
Konu: Geri: Yetkili Alımları Salı Ocak 25, 2011 6:20 pm
Adı:A.Toygar Temizci İstediği Rütbe:Yazı Editörlügü Yada Dosya Editörlügü İstediği Bölüm:Hepsi Olabilir...Olmazsa WOLFTEAM Mesaj ve Konu Sayısı:Mesaj=672-Konu=30 40 civarı Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Evet... Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi:Moderatör Admin Yazıcı Emektar Uçmuş Çocuk Forum Hastası Oyuncu Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz:Yazı Editörlüğünün Bana Uygun Olduğunu Duşunuyorum Küfredenleri Ve Yazılan Her Harf Hatasını Deiştirebilirim Ayrıca Açılmayan Video VB Link Koyar Yada Düzeltirim
єяśάή_ίɩʏάśσѵά
Konu: Geri: Yetkili Alımları Çarş. Ocak 26, 2011 3:07 pm
Adı:Tahsin Can Yılmaz İstediği Rütbe:Test Mod İstediği Bölüm:Exploits, Hacks, Bots, Tools & Macros Mesaj ve Konu Sayısı:135 Başka Bir Forumda Çalıştınız Mı:Birçok kendi forumum var.Hazır değil kendi yapımım. Çalıştıysanız Rütbeniz Ne idi:Admin,Co Admin,Süper Moderatör Kendinizi Niçin Bu Rütbeye Uygun Gördünüz: Boş konular almış başını götürüyor.