+500 mesaj abartı değilmi şimdi ben hak etmiyormuyum. Başkaları gibi sağa sola saçma saçma şeyler yazmadığım içinmi ?
Merak etme çoğu görevliye [ Win7 pc si olan ] hileyi verecem...Msn eklemeleri yeterli ) pm den atarım sana msn mi hem...
ßu arada +550 mesajı olan buraya söyle yazarak
-ßende isterim...
Yazarak hileyi alabilecektir ama +550 mesaj olması lazım...Size kötü gelebilir bu konu ama hilenin çabuk kapanmaması için bu yöntemi almış bulunuyorum...
Süper bi hile ve +550 mesaj sınırı iyi olmuş. tek sorun xp de çalışmaması onun çözümü de bulunsa fevkalade olucak
Yakında Win7 torrent'i düzgünce yapabilirsem herkez kullanacak sende dahil xp derdi olmayacak key derdi hiç bişiyin derdi olmayacak güncelleştirme v.b bir şey yapınca pc de çökmeyecek
Az sabır yani Sonra bir bakmışsın siteye üye akımı
Yöntem Güzel.. Vistayım ve Sadece Uyumluluk Ayarıyla Hiç Ban Yemedim..
Bence Wall Hack i HiçKimseye Verme Alan Aldı Zaten.. Zaten Mesaj Sayısına Göre Verirsende Adil Olmayacaktır Diye Düşünüyorum.. Anlamsız Mesajlarla Çok Mesaj Kasan Var ,, Anlaml ıMesajlarla Mesaj Sayısı Az Olanlar Var..
Yöntem Güzel.. Vistayım ve Sadece Uyumluluk Ayarıyla Hiç Ban Yemedim..
Bence Wall Hack i HiçKimseye Verme Alan Aldı Zaten.. Zaten Mesaj Sayısına Göre Verirsende Adil Olmayacaktır Diye Düşünüyorum.. Anlamsız Mesajlarla Çok Mesaj Kasan Var ,, Anlaml ıMesajlarla Mesaj Sayısı Az Olanlar Var..
anlamsız mesaj yazan hep olursa ßanlanmasını isteyecem merak etme
Bir kac moderator arkadas Alesia gibi dusuncelerını kendılerıne saklarlarsa cok ıyı olacak.Sahsen benım gıbı hem okul hem ıs ıle ugrasan ve zamanı olmadıgı ıcın mesaj yazamayan sızın kadarda sadece mesaj kasmayan bırı olarak bu onlemı bende dogru buluyorum...Umarım dıledıklerınızı yerıne getırırsınız.Basarılar...
Xp için çözüm olsa süper olur diyecemde, 500 mesaj zorlar biraz. En azından konu açan paylaşım yapmaya çalışanlar için 20 konusu (adam gibi) olnalara da verilse daha mantıklı bence. Yoksa bir çok forumda gördüm, konuyu chate döndürüorlar tek konudan 20-30 mesaj kasıorlar (bunda da var ama nese) :P
Xp için çözüm olsa süper olur diyecemde, 500 mesaj zorlar biraz. En azından konu açan paylaşım yapmaya çalışanlar için 20 konusu (adam gibi) olnalara da verilse daha mantıklı bence. Yoksa bir çok forumda gördüm, konuyu chate döndürüorlar tek konudan 20-30 mesaj kasıorlar (bunda da var ama nese) :P
Sadece öneri kendim için değil...
Malesef dediğinizi yapamam daha doğrusu yapmam...Taßi hilenin çabuk kapanmasını istiyorsanız charlarınızın hemen oyun denetlemesinden sonra ban yemesini istiyorsanız dediğin olabilir...
ejder237 hiç bir forumda ince yazmak yasak dıye bır sey gormedım o yuzden bu zamana kadarda uyaran olmadı bu 1 2.sı neyle nereye varacagımı anlatırsan sana nasıl nereye ulasacagımı bende anlatayım kapişş ?
ejder237 hiç bir forumda ince yazmak yasak dıye bır sey gormedım o yuzden bu zamana kadarda uyaran olmadı bu 1 2.sı neyle nereye varacagımı anlatırsan sana nasıl nereye ulasacagımı bende anlatayım kapişş ?
Arkadaşım Kuralları Okudunmu Veyahutta Co-Admin Lerimizin Yazdığı Mesajlarda Yasakları Belirttiği Mesajları Okudunmu Peki Ben Armegedon Ronin Ve Adını Sayamayacağım Diyer Arkadaşların Bu Tür Yazıları EDİT Yazdığını Görmedinmi İlk Önce Bunlara Bak Sonra Eyer Yanlışsa Kafa tut
7KeRe7
Konu: Geri: x86/x64 wallhack çalıştırma... Paz Mart 06, 2011 5:43 am
Valla modlar böyle söyledi diye inadınıza tüm üyelere ö.m olarak hackin kullanımını resimli anlatım olarak sunacağım+ hackide vereceğim. Bir tek uyanık siz misiniz? Uyumluluğu siz mi buldunuz? Hak sahibi dışında herkes burda suçlu konumdadır. Hak sahibi uyumluluğu paylaştığı zaman ilk görenler aldı ve sonrada uyanık olup konuları kapattılar. Bırak allahaşkına burdan YÖNETİCİYE SESLENİYORUM. Modlar ve editörler hakkında gereği yapılsın.
BUNUN MESAJLA ALAKASI OLAMAZ. SEN EĞER HACKİ BEDAVADAN ALDIYSAN HERKES ALABİLİR KARDEŞİM! AYRIMCILIK OLAMAZ. HA DİYORSUNUZ EĞER HERKESE PAYLAŞIRSAK HACK KAPANIR DİYE O ZAMAN SİZ DE HACK YAPTIĞINIZ ZAMAN SADECE KENDİNİZ KULLANIN. BAŞKALARINA VERMEYİN...
EĞER BENİ DE SUÇLAYACAK OLURSANIZ SİZE SÖYLİYİM. ŞUANDA ÖNÜME GELENE HACKİN KULLANIMINI VERİYORUM. BEN BEDAVA ALDIYSAM HERKESİNDE ALMAYA HAKKI VARDIR...
LÜTFEN SAYIN YÖNETİCİ HACK YAPTIĞINIZ ZAMAN AYRIMCILIK YAPMAYINIZ!!! YAPANLARA DA YAPTIRMAYINIZ!!!