krdş bunun gibi [20-30] özellikli olamaz diye düşünüyorum ben.En fazla 10-12 olabilir
ama yinede iş göreceğini düşünüyorum :=]
indirici123
Konu: Geri: Wolflite böle bişey mi??? Çarş. Ocak 26, 2011 2:19 am
aRMaGeDDon demiş ki:
Kardeşim böyle bir hack olsa bile woflteami kapatıp açınca gider yada başkaları göremez çünkü böyle bir silah yok wolfteamde ;)
Eed dogru diyorsun ama joygame in wolfteam veritabanında bu silah var.Metin2 de mysql de kayıtlı oluyordu.Wolfteaam ınkini bilmem.Envanter hack buna göre yapıyorlar silah envanterinizde gözukuyor.Neye göre yapıldıgını az da olsa ögrensem yapabilirim tarafımca envanter hacki
ejder237
Konu: Geri: Wolflite böle bişey mi??? Çarş. Ocak 26, 2011 7:43 am
BEnce verilmiştir wolflite bazlarına
yesdogs
Konu: Geri: Wolflite böle bişey mi??? Çarş. Ocak 26, 2011 8:52 am
olabilir
metehan058
Konu: Geri: Wolflite böle bişey mi??? Çarş. Ocak 26, 2011 9:50 am
indirici signatürün çok büyük değiştirirmisin imzan çok büyük ekran büyüyo :S
aRMaGeDDon
Konu: Geri: Wolflite böle bişey mi??? Çarş. Ocak 26, 2011 10:09 am
Yani ben şunu söylemeye çalışıyorum wolfteam'in veritabanında kayıtlı olmayan veya client'te olmayan bir itemi diğerleri göremez.Diyelim veritabanına bir silah ekledik ve elimize aldık ama clientte yok bu silah busefer kimse bunu göremez.Veritabanına silahı eklemedik clientin ayarlayırla oynadık diyelim bu sefer diğerleri eski silahın tipini görür.Bu olaylar biraz karmaşık ama herhangi bir silahı değiştiremessiniz öyle mavi felanda yapamassınız yaparsanız sadece sizde görünür.Ki o resimdekide photoshop.
Nomixe
Konu: Geri: Wolflite böle bişey mi??? Çarş. Ocak 26, 2011 11:50 am
Siz Hack Yapmayı Ne Sanıyorsunuz Bebek Oyuncagımı İnjector Yapmakmı yoksa Gta Vice Citydeki Gibi Kod Yazıp Oynamakmı
1- Hack Yapmak Icın Oyunun Bastan Sona Guncel En son Yamaya Kadar Olan Kodları Gerekır !
2- Yazdıgın Kodların Butun Dll Dosyaları İle Uyumlu olmalı Ve en Ufak Hata Olmamalı !
3- Hackın Calısması İçin Apex, GameGuard Ve BugsTrap 'a Yakalanmamalı !
5- Hackten Onemlı Islerımızde Var Zmanımız Oldukca İlgileniyoruz Ve Sizinde bu Sorgulamaya Hakkınız Yok !
6- Bir Lişiye Soylenecek agır Sozlerı Soyluyorsunuz Ve Mesajalrınızada Dıkkat Edın !
Ben Zaten Hızlı Yetıstıre bılmek Icın sıtedekı Yetkılılere Hack Yapımını Ve Kod Uretmeyı Ogretmeyı Dusunuyordum Ama sız bu Iyılıgı Suıstımal Edıyorsunuz Bir Moderatorum Yenı Car Acıp O Carla Bana Hakaret Ve Ben Bu Kısı Kendını Çok İyı Bılıyor
aRMaGeDDon
Konu: Geri: Wolflite böle bişey mi??? Çarş. Ocak 26, 2011 11:54 am
ben sadece ordaki hackle ilgili eleştiri yaptım.O mesajı hakedicek konuşmayı yaptığımızı düşünmüuyorum ?
Siz Hack Yapmayı Ne Sanıyorsunuz Bebek Oyuncagımı İnjector Yapmakmı yoksa Gta Vice Citydeki Gibi Kod Yazıp Oynamakmı
1- Hack Yapmak Icın Oyunun Bastan Sona Guncel En son Yamaya Kadar Olan Kodları Gerekır !
2- Yazdıgın Kodların Butun Dll Dosyaları İle Uyumlu olmalı Ve en Ufak Hata Olmamalı !
5- Hackten Onemlı Islerımızde Var Zmanımız Oldukca İlgileniyoruz Ve Sizinde bu Sorgulamaya Hakkınız Yok !
6- Bir Lişiye Soylenecek agır Sozlerı Soyluyorsunuz Ve Mesajalrınızada Dıkkat Edın !
Ben Zaten Hızlı Yetıstıre bılmek Icın sıtedekı Yetkılılere Hack Yapımını Ve Kod Uretmeyı Ogretmeyı Dusunuyordum Ama sız bu Iyılıgı Suıstımal Edıyorsunuz Bir Moderatorum Yenı Car Acıp O Carla Bana Hakaret Ve Ben Bu Kısı Kendını Çok İyı Bılıyor
Ronin kaç yaşındasın merak ettim ayrıca bana hack yapımını ve kod uretmeyi ögretsen wolfteam7forum adına guzel seyler yapacagıma inanıyorum 5 saat kadar online oluyorum.Msn ni ekledim acmıyorsun yoksa eklemedin mi ?
Adam HakLı Bide Size Zorlamı Hack Yapcak İsterse YapmayaBilir ... Adam İyiLik Yapim Diyor Siz Ne Diyonuz....
Ronin Ayrıca Bize Ögretcekmisin Bana 2Dk Anlat Kaparım İşi Yasım 15 Ama Yasıma Bakmayın Yasımdan Büyük İşlere Kalkısıyorm
Yok Yas onemlı Degıl Istersen 9 Yasında Ol Yıne Anlatırım Sadece Yasınıza gore Bır program Hazırlayacam Anlayacagınız Turden İletişim Aracı olarak TeamSpeak Ve TeamWier kullanacam
Kardeşim böyle bir hack olsa bile woflteami kapatıp açınca gider yada başkaları göremez çünkü böyle bir silah yok wolfteamde ;)
Eed dogru diyorsun ama joygame in wolfteam veritabanında bu silah var.Metin2 de mysql de kayıtlı oluyordu.Wolfteaam ınkini bilmem.Envanter hack buna göre yapıyorlar silah envanterinizde gözukuyor.Neye göre yapıldıgını az da olsa ögrensem yapabilirim tarafımca envanter hacki
OYUNUN İLKTEN BELİ OLAN SİLAHLARI FLN FİLAN ... HALEN VERİTABANINDA DURUYODUR....
OYUNUN İLKTEN BELİ OLAN SİLAHLARI FLN FİLAN ... HALEN VERİTABANINDA DURUYODUR....
Yeni eklenen silahları hem veritabanına hemde cliente ekliyorlar cliente patch yolu ile ekleniyor..
RONİN Bari Bize Lazım Olacak Programları Sölede YADA msj Atda İndirelim.... Anlatır Zaman Almasın......
Aslında Bulmak zor degıl C++ Dan Butun Wolfteam Dlllerine Bakacaksın En Ufak bır Sılahın Adına Denk Gelırsen Zaten Hemen Bellı Eder Birde Wolfteamda Sayısısz Sılah V.b. Sey Var Boyle Oldugundanda Uzun Bir Dll Dosyası olmalı
Erdem galiba olay şurda bitiyor senin gibi çakallar kodları öyle bulmasın diye .sys dosyalarına vs. eklemiş olabilirler yani orda milyonlarca dosya var patch ile yeni silah geldiğinde güncellenen dosyalara bakmak lazım (: