* İlk Olarak Oyuna Girip Markete Giriyoruz... * Daha Sonra Silahlardan Rastgele Birini Seçiyoruz... * Karsılastıra TIKlıyoruz... * Mesela Karakter Seti Alcas SETLERe Girip O Karakter Setini Seciyoruz... * Hiç Birşey Yapmadan Günlüke Giriyoruz... YA NAKİTLİ YADA ALTINI SECİORUZ ...(Hangisiyle Alcamıza Baglı) * Sonra İptal Diyoruz Ve Karsımıza SETLERin Oldugu Bölüm Geliyor... Ve Hersey (Nakiti sectiyseniz 100n)(Altını Sectiyseniz 100Bin A)
VİDEOLU ANLATIM (WaLCreYs nİckli Üyeden ALINTIDIR.... 1- Sadece silah için ;
Birde altınım pek fazla yok o yuzden deneme imkanı olan arkadaslar veyahutta Scorpion kardesımız bir video alarak bizlere daha güzel bir sunum hazırlarlarsa cok sevınırım... Saygılar
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 4:30 pm
Nakitim Bti ARtık Benimde İMKANIM Yok
ProTys
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 4:39 pm
prestij alcam
J3oy
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 4:40 pm
silahla karakter seti karşılaştırlımaz ama
WaLCreyS
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 4:46 pm
Allahtan uber varken nakıtten baya faydalanmışım girdiğimde 23.200 nakit vardi item çeke çeke ellerim yoruldu bazilarinda hata verdi keratalar yuzunden 1 günlük karaterleri alamadık Ama gerisi her şeyi aldım
ber134
Süper bir bug varya harika bişe xem mc miydi neydi yeni gelen onu bile 1 gunluk alabilioruz Harikasın..'!
+ReP +ReP +ReP +ReP +ReP +ReP +ReP +ReP
ProTys
beyler sadece silahlarda oluomuş ühüüüüü ama olsun elwrci aldım 30 günlük bu bugla hemde daha ucuza geldi
BekoXsX
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 4:48 pm
Yaa Bide Video Koyar Mısınız Pek Anlamadımda
tmataso
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 4:53 pm
güzel bugmuş kp de işe yarasa süper olur prestij fln alırız
BekoXsX
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:06 pm
ProTys demiş ki:
beyler sadece silahlarda oluomuş ühüüüüü ama olsun elwrci aldım 30 günlük bu bugla hemde daha ucuza geldi
Arkadaşım ELWRCİ'yi Altına Mı aLDın ?
ProTys
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:08 pm
nkt
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:09 pm
Bu Bugla 30 Gnlük Silahlar 3Bn Nakit Normalde 6Bn Yarı Yarıya Düşüo Yani xD
ProTys
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:13 pm
bende ondan diom yha hehehe
ProTys
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:13 pm
ayrıca krkter ekipmanıda alınıo benden solemesi
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:17 pm
HERSEY ALINIYOR....1 Günlük Alınca 30 Günlük Fln Oluomu ProTys
dada45
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:29 pm
[b]super bir bug TR dede çalışıyor demi
tmataso
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:33 pm
tr de fiyatlar ucuzluyo fakat aeria da artıyo
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:38 pm
eed
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:39 pm
Aeriada Zaten Fiyatlar Cok UCUZZ
TR DE CALISIOR
XxCeLaLxX
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:39 pm
Ben Silahlardan Başka Bişe Alamadım?
J3oy
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:40 pm
nasıl ya yapamadım
XxCeLaLxX
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:43 pm
Ben Sadece Elwrci Fanas Px Filan Alabildim.Koruma paketi bide kostüm paketi alaktım alamadım:(
BekoXsX
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 5:53 pm
1 GÜnlük Yazıo 1 Günlük Mü Gelio Çantaya Yoksa 30 Günlük
Thenemne
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 6:01 pm
kaç günlük geliyor :S
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 6:02 pm
Orayı Bende Bilmiyorum....
DENEYENLER SÖLESİN.....
ProTys
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 6:05 pm
1 günlük gelio ama bazen tak die şansa 30 günlük gelio
kadir57
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 6:26 pm
Scorpion Sana yazıklar olsun benim paylaştıgım sen alıntı yapmızsın diyorsunki utanmadan
"Kadir Nickli Konusundan Alıntı Degildir Bu Benim Kendi Yöntemimdir.... DAHA DEMİN 100N KARAKTER SETİ ALDIM.... x D"
Diyorsun ben bugün lusian kurt becerdim sizinle paylaşacaktım ama bunu duyunca malesef peki ben ne bulduysam paylaşmayacagım.
Sana Yazıklar olsun!! inşallah uzaklaştırısın forumdan
ProTys
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 6:28 pm
scorp doru sölüo ama aynı şey diilmi olm nie aynısını yazdın
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 6:43 pm
1-) Bi Kere Ben Kadirin Yönteminin Benzerini Biliordum..Kadirin Formulunu Görünce Köfteyi Çaktım...Kadirinkinin Aynısı Deil...
2-)Kadir Sadece Silah Almayı Yazmıs Bende Hepsini almayı Yazdım.
3-)Kadir Ulan Sen Modaratörle Nasıl Konusuyorsun...
4-)Sana Ailen Terbiye Vermemiş Kendinden Büyüklerle Nasıl KOnusuor....
Scorpion Sana yazıklar olsun benim paylaştıgım sen alıntı yapmızsın diyorsunki utanmadan
"Kadir Nickli Konusundan Alıntı Degildir Bu Benim Kendi Yöntemimdir.... DAHA DEMİN 100N KARAKTER SETİ ALDIM.... x D"
Diyorsun ben bugün lusian kurt becerdim sizinle paylaşacaktım ama bunu duyunca malesef peki ben ne bulduysam paylaşmayacagım.
Sana Yazıklar olsun!! inşallah uzaklaştırısın forumdan
Kadir57 Sen Paylaş Alıntı Yaparsa BANLANSIN..!
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 6:46 pm
Kadir Şu Yazılarını Edepli Ve Düzgün Yaz... ''ben bugün lusian kurt becerdim sizinle paylaşacaktım ama bunu duyunca malesef peki ben ne bulduysam paylaşmayacagım.'' Lütfen Yazılarına Önem VER...
WaLCreyS
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 6:59 pm
Kardeş benden alıntı değil 1Forum'dan alıntı ... Düzelt ben hak yemek istemem.
yesdogs
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 7:09 pm
çok saol arkdaşım oldu ama malzeme bulunamadı dedi
kadir57
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 7:13 pm
Bakın sadce slah diye anlatmadım hepsini anlattım kısacasını anlattım Canım digerlerini bilirsiniz diye anlarsınız işim oldugu için hepsi bir arada yamadım hı...
Ben bugun yeniden wolfteam kurdum ama ss ler gitti lusian aydınlaşı olmuştum ama nasıl yaptım unuttum :S
kadir57
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 7:20 pm
Scorpion demiş ki:
1-) Bi Kere Ben Kadirin Yönteminin Benzerini Biliordum..Kadirin Formulunu Görünce Köfteyi Çaktım...Kadirinkinin Aynısı Deil...
Cevaplarım. 1-)Herkele çakma :)ben sizi kolaylaştırmaya geldim. :aynısı degilmi iyi bak 2-)Sadce silah almayı degil hepsini diyemedim keşke işim olmasaydı yazmıştım ve digerlerini becerirdiniz diye yazmadım niye yazmdın ozamn deseniz allah akıl ve fikir vermiştir siz düşünüde yapın =) 3-)Ailem bana terbiye etti hemde çok ben 14 senedir hiç kimseye küfür etmedim.Namazımıda kılıyorum. 4-)Lusianın hile aydınlaştırmadır ölüm oyuna girdim bakmadan tuşa bastım nereye bastıysa aydınlaştır 3 kez bölümde damarla ne bileyim işte vermemim sebebi yine alıntı yaparsın diye 5-) kaba konuşmadım sende bana ulan dememen gerek peki Ban yiyecegim belli
Bazen kendimden deiglim Özür dilerim....Hatta....
ProTys
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 7:23 pm
kadir57 demiş ki:
Scorpion demiş ki:
Cevaplarım. 1-)Herkele çakma :)ben sizi kolaylaştırmaya geldim. :aynısı degilmi iyi bak 2-)Sadce silah almayı degil hepsini diyemedim keşke işim olmasaydı yazmıştım ve digerlerini becerirdiniz diye yazmadım niye yazmdın ozamn deseniz allah akıl ve fikir vermiştir siz düşünüde yapın =) 3-)Ailem bana terbiye etti hemde çok ben 14 senedir hiç kimseye küfür etmedim.Namazımıda kılıyorum. 4-)Lusianın hile aydınlaştırmadır ölüm oyuna girdim bakmadan tuşa bastım nereye bastıysa aydınlaştır 3 kez bölümde damarla ne bileyim işte vermemim sebebi yine alıntı yaparsın diye 5-) kaba konuşmadım sende bana ulan dememen gerek peki Ban yiyecegim belli
kadir sen paylaş eyer alıntı yaparsa yada hakaret ederse bak napıoz biz o abiye
dada45
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 7:24 pm
[b]3-4 GUNE KALMAZ KAPATILIR BU AÇIK MERAK ETMEYİN... HACK BOLUMNE ACMASAYDIN KEŞKE
¢σмαη∂αηтє
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 7:25 pm
Sabit.
BekoXsX
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 7:25 pm
Tmm Kadir Onu Boşver Sen Bizlere Koy.
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 7:37 pm
kadir57 demiş ki:
Scorpion demiş ki:
TAMAM PEKİ BENDE ÖZÜR DİLERİM... BEN BU BUGU BİLİORDUM AMA SENDEN ALINTI YPMADIM ALINTI Demek : : : KopYala - Yapıstır Demektir.... Kadir Yinede Sana +Repi verdimm Tebrik Ettim... SEnin Gibi Hakaretler Etmedimm....
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 7:39 pm
Bu Arada ProTys Lütfen Rütbene Layık Bir Şekilde Konus.... Bazen Sapıtıyorsun.. x D
ProTys
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 7:48 pm
disko disko disko disko olm ne sapıtması afedersin kızmı .....................................................
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 7:56 pm
LAN SEN NE DİOSUN...ProTys Dengesiz Lan Senin MOD lugunu Elinden Aldırırım Lan ....ERDEMi - Uguru - MERT'i fln hep tanıorum....Dengesiz....Küfür Etmemek İçin KENDİMİ Zor Tutuyorum Eger Bana BiDaha BöLE SAlak SALAK SEYLER YAZARSAN SENİN MODLUGUNU ALDIRIRIM.... AKSİ TAKTİRDE MAC ADRESİN BAN YER.... Eski Hackerim Ben METİN2 Hackları Cıkartıyordum....Birde Kız Deil...
DENGESİZ , DANGALAK Su Forumda Bi Sinirlenmeyim Diom İllla SiNirlendiriosunuz..... Hemde dengesiz bir mod yapıyor bunu.... :S Bazı Üyeler Dior Zaten Nasıl MOD Bunlar Die... SENİN GİBİ DANGALAKLARI GÖRÜNCE FORUMDAN SOGUYORLAR...
İLK DEFA BANA HAKARET YAZDIRDIN....BANA FAZLA YAKLASMA ATESLE YAKLASMAYIN PATLARIM....
MESAJA BAK :: disko disko ...... LAN HİC BİR MOD BÖLE SACMA SEY YAZARMI
yesdogs
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 8:05 pm
scorpion yaptım malzeme buunamadı diyor napcam ???
Remix
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 8:07 pm
GÜNLÜKTEKİ MALZEME TÜKENMEDEN DENE...
sasims
Konu: Geri: MARKET BUGU Paz Ocak 23, 2011 8:12 pm
Bİrader Aldığımız Şeyler günlükmü yoksa 30 günllükmü olacak