wall hack kalksın ztn şimdiye kadar alan almıştır geçenlerde s2 tapınaktayım ben h2 tek kaldım karşıdada tek var b1 tünelde ben tabi görüyom onu meğerse ondada varmış ben b1 e gidiyom e basesine doğru gidiyo ben oraya gidiyom b1 e geliyo anladımki hacklerimiz çok meşhur olmuş
keşke modlara +100 mesajlara verselerdi olmadı böyle oyuna giriorum en az benden başka 1 kişi hiledir 4 5 kisinin wall oldunada denk gelyorum bide o kadar belli ediyolarki wallı
ya büyük bir mesaj sınırı yada kalıcı olarak kaldırılsın şu anda oyunun %70 i sitemizin wall hack ini kullanıyor ve %10 u satıyor %20 si ise hacksiz oyun oynuyor
ya büyük bir mesaj sınırı yada kalıcı olarak kaldırılsın şu anda oyunun %70 i sitemizin wall hack ini kullanıyor ve %10 u satıyor %20 si ise hacksiz oyun oynuyor
arkimize hll olsun mesaj sayısı 123 ama genede 300 olsun deyince hiçbirşey demedi ve bizi savunuyor saol kardeşim
bencede kalksın ya wall acınca oyunda ne kdr wallı var daha ii anlasılıo artık kalksın su wall .keske apex adam gibi bi program yapsada bütün hileleri kaldırsa
Konu: Geri: Wall Hack Siteden Kalksın Lütfen C.tesi Ocak 08, 2011 7:55 am
malouda111 demiş ki:
bencede kalksın ya wall acınca oyunda ne kdr wallı var daha ii anlasılıo artık kalksın su wall .keske apex adam gibi bi program yapsada bütün hileleri kaldırsa
O kadarda Değil.. Hilesiz Çekilmes Bu Oyun
tmataso
Konu: Geri: Wall Hack Siteden Kalksın Lütfen C.tesi Ocak 08, 2011 8:11 am
aynen çekilmez en azından hilelerle full envanterli karakteri alma şansımız oluyo
mekremod
Konu: Geri: Wall Hack Siteden Kalksın Lütfen C.tesi Ocak 08, 2011 11:47 am
ya saçmalamayın asıl kaldırılınca adamlar daha fazla para kazanır orda bakar adam wh satılır yazıyor hemen googleden aratır bulur anca onlara m4llar para verir
bence hackı kaldırmanın tek yolu var hack ı og ye verlim adam zaten hack ı pack ile etkisiz hale getirir prohacker de yeni bir wall hack yapar ve 100 mesaj üstüne verir
not benim 100 mesajım yok banada hack ı verirse sevinirim
Konu: Geri: Wall Hack Siteden Kalksın Lütfen Paz Ocak 09, 2011 8:46 am
mavisimsek demiş ki:
bence hackı kaldırmanın tek yolu var hack ı og ye verlim adam zaten hack ı pack ile etkisiz hale getirir prohacker de yeni bir wall hack yapar ve 100 mesaj üstüne verir
not benim 100 mesajım yok banada hack ı verirse sevinirim
benim yöntemim denenemez mi?
ProTys
Konu: Geri: Wall Hack Siteden Kalksın Lütfen Paz Ocak 09, 2011 9:08 am
kimse og ye fln veermiyo tmmı yoksa kabadayı ipsini bulur ve ebediyen forumdan sürer yada prohacker
malouda111
Konu: Geri: Wall Hack Siteden Kalksın Lütfen Paz Ocak 09, 2011 9:45 am
kaldırıldımı simdi ??
RoxoRLoPs
Konu: Geri: Wall Hack Siteden Kalksın Lütfen Paz Ocak 09, 2011 9:46 am
Kalksa ne yazar Heryerde var anca bu engellenip yenisi çıkarsa önlem alınabilir.
Remix
Konu: Geri: Wall Hack Siteden Kalksın Lütfen Paz Ocak 09, 2011 10:58 am
Protys Nie 1. REsimde Karakterlerin Yüzünü Boyadın La x Dééé