Biraz Alakasız Oldu Ama Benim İlgimi Çekti Sizinde Çeker Diye Düşündüm...
Yeni Zelanda Savunma Gücü, son 60 yıldır gizli tutulan UFO belgelerini bugün açıkladı. Belgelerde yer alan birbirinden ilginç "uzaylılarla karşılaşma vakasında", ayak numarası 440 olan uzaylılar bile bulunuyor.
Gizliliği kaldırılan belgelerde, Tanımlamayan Uçan Cisim’lerin (UFO) ve onları kullanan Dünya dışı varlıkların neye benzediğine dair oldukça net ifadelerin yanı sıra, kulağa çılgınca gelen tanımlar var.
Belgelerde UFO’larla karşılaştıklarını anlatan insanlar arasında hava kuvvetlerine bağlı personel, yolcu uçağı pilotları ve uçaklarda bulunan yolcular bulunuyor. Hatta, bu kişilerin arasında dönemin Yeni Zelanda başbakanlarından biri de yer alıyor.
Savunma Gücü, yaklaşık iki bin sayfadan oluşan ve 1950’li yıllara kadar uzanan belgeleri 2050 yılına kadar açıklamayacaktı. Ancak bilgi özgürlüğü yasaları altında belgelerin gizliliği ortadan kalktı.
ÇİZİMLERDE NELER VAR
Görgü tanıklarının çizdirdiği uzaylı resimlerinden birisi, insana benzeyen, gümüş-metal görünümlü bir elbise giyen; geniş bir kemer ve başlık veya miğfer takan bir varlığı tasvir ediyor.
1955 yılında hükümete mektup gönderen bir görgü tanığı ise “çok sayıda” uçan daire gördüğünü belirtiyor. Görgü tanığı, “Ben ve yeğenim bir uçan dairenin yerden havalanmasına tanık olduk” ifadesini kullanıyor.
Belgelerdeki en detaylı bilgiler ise uçuşları esnasında gökyüzünde esrarengiz ışıklarlardan bahseden pilotlara ait. Pilotlar, haritalar, konumlandırma verileri ve çizimlerle gördükleri ışıkları belirtmeye çalışmış.
ÇÖZÜLEMEYEN SIR
Yeni Zelanda’nın en esrarengiz UFO hadiselerinden biri, Aralık 1978’de yaşandı. Bir kargo uçağındaki mürettebat, İzlanda’nın Güney Adası kıyılarındaki Kaikoura Adası’nın üzerinde çok sayıda parlak ışıkla karşılaştı.
Yaşanan olay, Yeni Zelanda Televizyonu çekim ekibi tarafından kaydedilen bulanık görüntülerle desteklendi. Ayrıca, radarlarda çok sayıda esrarengiz cisim tespit edildi ancak bu cisimler mürettebat tarafından gözlenmedi.
Belgeler, Kaikoura hadisesine, dönemin Başbakanı Robert Muldoon’un özel bir ilgi duyduğunu belirtiyor. Araştırmacılar, mürekkep balığı avlayan bir teknenin ışıklarını sorumlu tutsa da, olay hiçbir zaman aydınlatılamadı.
Bu olayı inceleyen UFO araştırmacısı Suzanne Hansen, “Bu kesinlikle açıklayamadığımız bir olay” dedi. Hansen, “Ne olduğunu bilmiyoruz anca bu kesinlikle tanımlanamayan veya geleneksel olmayan bir şey” yorumunda bulundu.
Belgeler, bazı görgü tanıkları ne kadar saçma iddialarla geliyor olsa da, yetkililerin her ihbarı dikkatle değerlendirdiğini gösterdi. Değerlendirilen iddiaların birçoğu, görülen cisimlerin “Venüs, meteor, hava balonu ve hatta Ay olduğu” gerekçesiyle göz ardı edilirken, bir tanesinde çok ilginç bir yorum bulunuyor:
“Çizimlerinize bakma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederiz. Birçok teşekkür aldılar.” Kaynak: VETEKNOLOJİ
Evet Bende Milyonlarca Galakside Sadece İnsanların Yaşadığına İnanmıyorum.. Bir Sitede Okumuştum ''Eğer Yoketmek İsteselerdi Bunu Çoktan Yaparlardı'' Diyorlardı Bunu Duyduktan Sonra Ben Diğer Canlıların Düşman Olmadığına İnanmaya Başladım..
Teşekkürler Ben Aynı Adresten Bulmamıştım Oyüzden Bulamadım Videoları.. Çok Garipler.. Bir Haberdede Bir Bilim Adamı Uzaydayken Bir Varlığı Bıcaklamış Arkasından Yaklaşıp..Sonra Dünyaya Getirmiş Onun Fotoğrafını Görmeliydin..
Evet Geçmişte Beyin İltihabı Amilyatı Bile Yapıldığını Söylüyorlar.. Eğer Geçmişte İnsanlarla Dost Olup Mağaralarda Bile Resimleri Olan Uzaylılar Ne Olduda Şimdi Bizden Kaçıyorlar.. (( Yolladığın Adreste İzlediğim Videolardan Birsinde Uçaklarla UFOya Yaklaşıyorlar ama UFO Sesten 3Kat Daha Hızlı Bir Şekilde Kaçıyor.. ))
Evet Geçmişte Beyin İltihabı Amilyatı Bile Yapıldığını Söylüyorlar.. Eğer Geçmişte İnsanlarla Dost Olup Mağaralarda Bile Resimleri Olan Uzaylılar Ne Olduda Şimdi Bizden Kaçıyorlar.. (( Yolladığın Adreste İzlediğim Videolardan Birsinde Uçaklarla UFOya Yaklaşıyorlar ama UFO Sesten 3Kat Daha Hızlı Bir Şekilde Kaçıyor.. ))
hiç biliyorumuydunuz her masal aslında içinde bir gerçeklik barındırır ve kulaktan kulağa geçer periler gerçek olabilir kocaayak gerçek olabilir yada koca ayaklı kıllı bi adam olabilir kurt adamlar gerçeklik payı var kurtlar biyolojik olarak evrime yatkın ve tabikide uzaylılar bu uzaylıları bir kişi bin yıllar önce görmüş ve hikayeye çevirmiştir ama zamanla bu uydurmaca gibi görülüp masala çevrilmiş benim düşüncem böyle area 51 yi neden açmıyorlar hiç merak ettinizmi peki neden orda yaşayan birisi yok peki neden onun sitesine girince ekran kararıyor ve internet sayfası kapanıyor hiç merak ettinizmi bu bir saklama yöntemi içerde ne olup bittiğini kimse ama kimse düzgün bilmiyor amerikanlar bile area 51 in tam burunlarının diplerinde olmasına rağmen hiç merak etmiyorlar sizce neden ordaki adamlar değişik kıyafetler giyiyor ve ellerindeki silahlar deyişik (yani sıradan taramalı tüfek gibi yada tabanca gibi deyil) peki neden oradaki bazı adamlar bazuka tutuyor ve en sonuncusu neden area 51 (51. bölge) çevresinde yaşayanlar ordan bazı geceler ve gündüzler havaya roket atıldığını ve patladığını ondan sonra düşen yerin o özel adamlar tarafından kapatılması ve kısa sürede area 51 in icine alındığını söylüyor bunlar gerçek masal deyil
ProTys Haklısın..BirŞeyi Anlatabilmek Görmek Gerekir ve Duymak Gerekir..Şuanda Biz Sadece Duyduklarımızı Anlatıyoruz..Olmayan Birşeyi Uydurup Anlatmak Gerçekten Zor..