No recoil = Silah tepme yapmaz- unlimited stamina = Sınırsız koşma gücü Unlimited ammo = Sınırsız mermi OPK = 1 bombada herkez ölür no fog = Sis perdelerini kaldırır Süper jump = Havaya yüksek seviye zıplamanızı sağlar. No fall damage = Havaya yüksek seviye uçtuktan sonra Yere düşünce Canınız gitmesini engeller. wall hack = Adamları nerde olrsa olsun görürsünüz glass walls = Duvarları Cam gibi yapar. Chams = Oyunun rengini değiştirir. Speed = Hızlandırır. Fast flag = Bayrakları çok hızlı alırsınız Fast ammo = Ohara vs bölümlerde Hemen Şarjörünüzü fuller > Evlerin içindeki Ayakkabılık tarzı olan yerlerden Fast medic = Medic hızlı can basar & OHara vs bölümlerde hızlı alırsınız. Fast repair = Büyük maplarda Arabanızı hemne tamir edersiniz. 0 Delay = Ateş ederken hiç bekletme yapmaz Süper hızlı ateş edersiniz. No bounds = Yasak bölgelere girmenizi sağlar. No water = Suda ölmezsiniz. Full bright = Görüntüyü Netleştirir + Işık verir. More sp & Extra ammo Vs = Premiumun verdiği Ekstra eşyalar gibidir.... Bandage = Anlamı bandaj Assoult vs iken Kendinize otomatik can basarsınız.
Bu Arada şU pRofiL Resimlerine Wolfteam Skorunu Felan Koyanlar Siz Banlanmaya Meraklımısınız Lan Koymayın...gokokeko sende kaldır resmini Sonra Foruma Yazmayın Ban Yedik Die
Scorpion Kuralları Okurmsunu 2 Mesa Flood Sayılmıyor.. Ayrıcada Onu Ben Bilerek Yapmıyorum Net Yavasladığında Kendisi 2Tane Gönderiyor..
J3oy
Konu: Geri: Hack TerimLeri Türkçe Anlamları Çarş. Ara. 15, 2010 10:32 am
7KeRe7 demiş ki:
Olm Senin Alıntı Yaptıgın Zaten Belli Ben Senden Alıntı Yapmadım... senin Alıntı Yaptıgın Siteyi Sölerim Ama Reklam Olurrr
Ben alıntı yapınca altında ''Alıntıdır'' diye belirtirim senini gibi konu çalmam ,kendine hırsız dedirmek hoşuna gidiyorsa devam et saygın dahada çok yükselir emin olabilirsin .
7KeRe7
Konu: Geri: Hack TerimLeri Türkçe Anlamları Paz Ara. 19, 2010 9:14 am
Kardeşim Senden Almadım Alıntı Yaptım ama Deiştirdim Birazz Asıl Sen Nerden Aldın
Bİde Konu Kitlit Pls
exampleses
Konu: Geri: Hack TerimLeri Türkçe Anlamları Perş. Ara. 23, 2010 8:07 am