Dedıklarının aynısı harfiylen yaptım ama bişi olmadı lnetler okudum oyunu sıldım.... Sonra yenıden kurup oynadım
seseleme
Konu: Geri: 1.ci Bug Ve 2.ci Bug Ptsi Kas. 29, 2010 6:11 am
hahaha proya bak yok 11 beklicez yok 12 yok 13 hack yapan adam her türlü yapar... 10 geldide ne oldu buradaki hangi garibimin envanterine bi item gitti yalan dolan bunun hayati... lütfen bunun bu oyunlarını yemeyin
exampleses
Konu: Geri: 1.ci Bug Ve 2.ci Bug Ptsi Kas. 29, 2010 8:03 am
seseleme Bu Konu Hakkında Ne Kadar Bilgisiz Olduğun Bu Mesajınla Anlaşıldı..10. Kamp Tamamen Açılmadan Önce Sürekli Kapanıp Açılıyordu ve Şüphesiz O Kapanıp Açmalarda KP Bugunun Kapandığı Söylenebilir !!
seseleme
Konu: Geri: 1.ci Bug Ve 2.ci Bug Ptsi Kas. 29, 2010 9:32 am
Joygamede calişiyor sanki adam olum ne biliyon bide süphesiz diyo joygamenin adminlerini getiririm bura size bir yerleriyle gülerler
exampleses
Konu: Geri: 1.ci Bug Ve 2.ci Bug Ptsi Kas. 29, 2010 9:36 am
Sende Hacker Gibi Konuşma
seseleme
Konu: Geri: 1.ci Bug Ve 2.ci Bug Ptsi Kas. 29, 2010 9:41 am
Hacker ne demek önce onu söyle bi
exampleses
Konu: Geri: 1.ci Bug Ve 2.ci Bug Ptsi Kas. 29, 2010 9:46 am
seseleme demiş ki:
Hacker ne demek önce onu söyle bi
Oyun Yama ve Yazılımlarını Bulup Hile Haline Getiren Tek Kişidir.. Birden Fazla Kişi Olursa Hacker Grub Olur.
Thenemne
Konu: Geri: 1.ci Bug Ve 2.ci Bug Ptsi Kas. 29, 2010 9:51 am
Bir Hacker Polis Savcı Yargıç ve aynı zamanda İnfaz Memurudur. Yani Bilgisini kullanarak bir kişiyi veya bir sistemin açıgını yakalar Sorgular cezayı keser ve infazı uygular Bu özelliklere sahip olan bir kişi olmak bu yüzden her internet kullanıcısının hayalidir
Remix
Konu: Geri: 1.ci Bug Ve 2.ci Bug Ptsi Kas. 29, 2010 11:17 am
googleden kopyala yapiştir yapiyorsunuz ama size diyeyim hacker ne demek. hack sözünden türeyen ve bu işi yapan adama hacker denilmektedir.
peki bu hackerlar kimdir... asil bir hackerin yaptıkları ve yapacaklarından size bahsedeyim...
Hacker belli bir sistem üzerisinde tam denetim kurabilen ve o sistemin kaynaklarını tamamını kapsayan bir bilgi birikiminin makine diline dökerek o sisteme hükmedebilmesidir...
peki bu hackerlar nerede görev alır... bu hackerlar devlet gözetiminde tuttulurlar istihbarat örgütlerinde yer alırlar ve bazı istihbarat örgütlerinde ajanlara yeterli düzeye kadar erişebilecek sistem uzmanlığı eğitimi verilir. şu an elini kolunu salliya salliya gezen hacker bulamazsınız... ben hackerim diyene bir yerimle gülerim anca cünkü bi yazim diliymiş web diliymiş bunu bilmekten hacker olunmaz... ve onlarin alfabesi yoktur. c++ delphi vb vs gerek programlama dillerinden bile konusmazlar bunların alfabesi 10011101101 dır bu nedir bu makine dilidir. yani hem bilgisayar mühendisliği hem elektironik mühendisliğinin ortak sunumuyla oluşmuş bir dildir.
peki bunlar ne yapabilir. kısacası bir metropolde hayatı durdurabilir ve tek başına yok edebilir.
şimdi hacker tanımı ile bizim hackerlari görüyorum ve gülmem geliyor hahaha isminde birakmiş hacker yok bide prohacker ya ne adamsız sirf eğleneyim diye bu foruma giriyorum Allah sizide güldürsün gariplerim...
moderatör küfür ett hani nerde yönetim yönetim istifa yönetim istifa bide moderatör ee tabi her beleş sitenin yönetim kuruluda böyle modları gibi olur bişe demiyorum kınıyorummmm
İnternetten Kopyala Yapışltır Yapıyorsunuz Diyene Bak Başta Kendisi Kopyala Yapıltır Yapıyor..
Ayrıcada Hacker Göremessiniz Diyorsun Facebooğa Gir ve Hacker Yaz 100lerce Çıkacak Özelliklede Turkish By Hacker İntikamı İncelemeni Tavsiye Ederim..Ayrıca Bu Sitede Herkes Pro ya MAHAMIZOya Hacker Diyoralr Fakat Diyenler Dahil Herkes Joygamei Çökeltemiyeceklerini Biliyor. Yani Biz Onlara Oyunda Hile Çıkaran Hacker Diyoruz.