bu olayın olacağını pek zannetmiyorum ama olursa gerçekten güzel olur
Bencede Çünkü Herkes İçerde Ajan Var Diyor O Ajan İletmiştir Bile.. Ama İnşallah Olur Tipi Kest
Bencede Bişiler Dönüyor Bence 10.Sunucuda Bakım Yapıorlar Sonra Açıp Deniyorlar Acaba Bu Kp Nakit Bugu Falan Kapatabildikmi Diye..Ahanda Yukarda Yazmışım Zaten Daha Önceden Bugu Kest
Haa Bide Mahamızo Başvuru Yaptım Bi Bakar mısın?
En son exampleses tarafından Cuma Kas. 19, 2010 8:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bencede Çünkü Herkes İçerde Ajan Var Diyor O Ajan İletmiştir Bile.. Ama İnşallah Olur Tipi Kest
Bencede Bişiler Dönüyor Bence 10.Sunucuda Bakım Yapıorlar Sonra Açıp Deniyorlar Acaba Bu Kp Nakit Bugu Falan Kapatabildikmi Diye..Ahanda Yukarda Yazmışım Zaten Daha Önceden Bugu Kest
BENCE BUGU KAPATIYOLAR BOŞUNA MUTLU OLDUK... Ama Kesin Deil...
BENCE BUGU KAPATIYOLAR BOŞUNA MUTLU OLDUK... Ama Kesin Deil...
Katılıyorum Bencede Kapatıyorlar Ama %85 Yani KeSİN Değil
5.nci özellik neki GM gücünde olmamı beyler içerde ajan var eskiden bende öyleydim ama sonra kestik ajanlığı (yanlış anlamayın wolfteama vermiodum tabiki baska sitelerde paylasiodum ama bıraktım hangi siteye baksanız beni göremezsiniz ) (yoksa görürmüsünüz )
Adam mesaj kasmıyor..Herks ondan şüpheleniyormuş oda diyorki kısaca ben yapmadım eskiden ajandım ama wolfteama değil baska sitelere iletiyordum dior ben ajan değilim diyor kısaca..
Adam mesaj kasmıyor..Herks ondan şüpheleniyormuş oda diyorki kısaca ben yapmadım eskiden ajandım ama wolfteama değil baska sitelere iletiyordum dior ben ajan değilim diyor kısaca..
MAHAMIZO Bir Başvuru Yerine Bak Başvuru Yaptım..
adam açıkladı aga bide bunları söledinde adamlar heveslenio bide nasıl ayapılıo onu bilsek (artık ajan diliiiim kimseye sölemicem )
Arkadaslar 5.ci OZellıgı Hıc Kısmeye Vermıyecem Parayla Satacam Soylesem bıle Kapatpaları Zor Olur
5. Özelliğin Kapanması Olmaz Kapatamazlar Dediğinize Göre 5. Özellik Oyunun Özellikleriyle İgili Olmalı ve o Özellik Kalkarsa Oyunun Temeli Bozulmalı...Sözünüzden Bunu Çıkarttım Doğrumu Çıkatmışım?
Ama kapatırlar doğruysada çünkü metin 2de görevlerle ilgili yang hack çıktığında herkes ne yapcaklar görevlerimi kaldırcaklar diyordu..Yang Hack Sadece 4 gün sürdü
Joygameyi çökertemezler bu kdr diyim sana.Belki 10 sn yelik olabilir bilemedin 2 dk lık ama tamamen çökertemezler adamlar oyuna güvenlik duvarı koydular.Daha o duvarı zor aşıyoruz aşamadık bile onların sistem güvenlik duvarlarını nasıl aşaçaklar onu düşünün...
Arkadaslar Wolfteamın Butun Sunucularının Acılmasıyla bırlıkte Eskıden Aeriada Yaptıgımız Bır Kac Acık Vardı Onu Denıyecegız Eger Olursa Bu acıklar Sızede Ogretılecek
1. Acık: Nakıtı 200.000 Tabanlayan Ve bu Nakıtın Harcayana Kadar Gıtrmemesı Ve Bu Nakıtle Aldıgınız Esyaların Hepsı Invente Kalamsı
2. Acık: Kp 200.000 Tabanlayan Ve bu Kp İle Aldıgınız Esyaların Sızde Kalması
3. Acık: Sıfrelı ve dolu Odalara Gıre Bılme
4. Acık: Her sılahı Para Odemeden Alma
Bu Acıklar Zmanında Aeriada Yapılan Ve Bu Acıktan Hıc Kımsenın Ban Yememesı Ilgımı Cektı Kucuk Bır Arastırma Yaptı mvE Uzerınde Durdum Butun Sunucaların Acılmasıyla Bu Acıklıklar Gelecek Ve Bunları Denıyıp calısıp Calısmadıgını Ogrenecegız 1 Tane Daha Acık Var ama Oda bızde KAlsın Bu Bilgilendırme Sıze Yeter
mahamızo neişe yaradığını söle barı meraktan çatlıcam ya sen böle acımasız olamassın
Halen Çakmadınmı Yha Sende Okdr Kör Olamazsın KAMP11 Açılınca:NAKİT BUGU gelcek tam 200bin nakit Kamp 10 Açılınca: Kp Bugu gelcek tam 200bin KP ve Yakında Nasıl Olduğunu Sölücekler
Protys bunu göze alamayız diorsun güvendigine ver diorsun moderatörsün bana ver demek istiosun bide wolfteam vercek oluorlar diorsun siz böle bi hileyi paylaşmadınızmı kaç adam kaç haftadır bekliyor bunu adam para verir parayla alır wolfteam yollar kendini bizden yüksek nie görüosunki güvendigine ver dion göze alamayız diosun çokmu akıllısın sen?
Protys bunu göze alamayız diorsun güvendigine ver diorsun moderatörsün bana ver demek istiosun bide wolfteam vercek oluorlar diorsun siz böle bi hileyi paylaşmadınızmı kaç adam kaç haftadır bekliyor bunu adam para verir parayla alır wolfteam yollar kendini bizden yüksek nie görüosunki güvendigine ver dion göze alamayız diosun çokmu akıllısın sen?
Ruh Hali Saldırgan Anlaşıldı Sen Sataşçak Yer Arıyorsun Ben Kendi Düşüncemi Sölüom Allah Allah
Ruh Hali Saldırgan Anlaşıldı Sen Sataşçak Yer Arıyorsun Ben Kendi Düşüncemi Sölüom Allah Allah
bENİMLEDE AYNEN ÖYLE HERSEYE KARISIYO BLODFEAR26 BİRAZ KES SESİNİ