Konu: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 12:00 pm
Arkadaşlar Hepiniz Çözüm Bulmak İçin Ugraşıyorsunuzu Çabalıyorsunuz Ama Bence Boşa Zaman Kaybediyorsunuz Ne Yaparsak Yapalım APEX ' Denen Lanet Olası Program Hackı Buluyor.. Ve Banlıyor Şuana Kadar Burdaki Bütün Yöntemleri Bizzat Denemiş Bulunmaktayım..Ne Yaparsam Yapayım Ban Yiyor...
Bazıları Ben 10 Kere 20 Kere Girdim BİŞE Olmadı Filan DiyorLar.. OnLarınki Tamamen Şans İşi... APEX .. Algılamıyor Tamamen Şans...
Joygame En Sonunda Hilelere Dur Dedi Ve Ben Bunun Çözümünün Oldugunuda Sanmıyorum...Bnce Boşuna Ugraşmayin Zamanınızı Harcamyın Hack Kullanmak İstiyen Çar Kursun Girsin Zevk Çıkarsın...
hasan1550
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 12:26 pm
bunun tek çözümü APEX sisteminin algılayamayacağı kodlar yapmak
J3oy
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 12:39 pm
herşeyin bir çüzümü vardır ..
Thenemne
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 12:40 pm
Bence ÇÖZÜM ' YOK . . .! Yapabilirim Diyen YaPSIN..Bulsun Çözümünü Bakalim.
7KeRe7
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 12:54 pm
Olm Demokraside Çözümler Tükenmez
hasan1550
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 1:41 pm
herşeyin bir çözümü vardır doğru sorun çözümüyle gelir bunu unutma önemli olan onu bulmaktır
TurkuazBlue
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 1:50 pm
Ben Şuan Kullaniyorum UberHAck Ücretli Envanterde Var Ama Diğer hileleri bulurmu bilemem Ama s3ani Bulmuyor Gotunu yırtsa Deligini parçalasa gine bulamaz ancak video çeker biri gonderirse yada og izlerse falan
hasan1550
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 1:54 pm
nerden aldın sölermisin lütfen bende alcam
7KeRe7
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 2:17 pm
TurkuazBlue No küfür Ban Yersin
cem61
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 2:29 pm
TURKUAZ BLUE NERDEN ALIOSUN PARALI HACKLERI BI SOLESEN BIZDE ALSAK KARDEŞ
Ronin
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 4:51 pm
Apex Sıstemını Etkısızlestırme Mumkundur Ama bılmıyoruz Ban Yemeyenler Neden Yemıyor bu Da Arastırılıyor
7KeRe7
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 4:53 pm
Bak dedigim Dogruymus Herseyin Çözümü var
bycaner25
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 4:58 pm
Ben hiç ban yemedim la
hasan1550
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 07, 2010 8:28 pm
1 hafta içinde kesin yersin bende öle diodum ahckı kullandığım 5 gün ban
drakula26
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Ptsi Kas. 08, 2010 11:48 am
İmkansız diye bir şey yoktur eğer sen bir şeyin imkansız olduğuna inanıyorsan bu hayalgücünün kısıtlı olduğu anlamına gelir
kimseye laf çarpmıyorum
7KeRe7
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Ptsi Kas. 08, 2010 4:15 pm
Drakula Güzel Dedin...__-
drakula26
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Ptsi Kas. 08, 2010 5:50 pm
Saol
ProTys
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Paz Kas. 14, 2010 11:04 pm
bnm mike diye bir arkadaşım vardı x trapı kırmayı beceren kişiler arasında ny protectte çok yaklaşmıştı kırmaya ama niyeyse bıraktı apexle uraşıodu neden bilmiyorum ama hacker liği bıraktı neden bıraktın biz bi ekibiz dediğimde ise cvp vermedi ve bana bu seni ilgilendirmez dedi bi yerden tehtid görmüş olabilirmi :S o kadar usta bir hacker yeteneğini gizlememeli xtrapı kırdı herif hatırlıomda o xtrapı kırınca s4de bi oyun çmıştık hepimiz taktik hileleri çok eylenceli olmuştu ama nedense o artık foruma bile girmio
7KeRe7
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Ptsi Kas. 15, 2010 5:52 am
Dedigin Gibi Olmabilir Tehdit EtmişLerdir
ProTys
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Ptsi Kas. 15, 2010 9:02 am
bırakmasa uraşlarına davem etseydi belki kırardı yaptığı kadarını uploadlayıp bize göndermişti bizim arkiler devraldı
diyar
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Çarş. Kas. 17, 2010 8:32 pm
bakın benim görevli albay çarvar ama yemedim bugüne kadar:(
Ronin
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Çarş. Kas. 17, 2010 8:34 pm
Diyar Satıyormusun ?
DeadlyMan
Konu: Geri: Wolfteam ' Da Hilelere Yer Yoktur.. [ Wall Hack ] Perş. Kas. 18, 2010 11:49 am