Arkadaşlar dünden beri bu bölümde lazım olmayan,yanlış yere açılan vb. birçok konuyu sepete yolluyorum veya taşıyorum. Burda isim vermek istemiyorum ancak, hepinizden ricağım LÜTFEN; 1.Konuları doğru yere açın, bütün konuları hile bölümüne değil doğru alana açın. 2.Konu başlıklarında "pro bi bak","mahamizo lütfen","artık dayanamıyorum" gibi saçma sapan başlıklar değilde açtığınız konuyu özetleyen güzel başlıklar yazarsanız forumumuz daha düzenli olacaktır. 3.Açıcağınız konuyla ilgili herhangi bir paylaşım yapılmışsa lütfen aynı konudan bir tane daha açmayın. 4.Zaten yayınlanmış veya sitemizdekilerden başka bir hack olmadığı sürece lütfen yayınlamayın.
Bütün bu kurallara uyduğunuz sürece daha düzenli, daha kullanışlı bir forumumuz olacağına eminim aksi taktirde, açtığınız konuyla ilgili gerekli işlemler ben veya yetkililer tarafından yapılacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.
DeadlyMan
Konu: Geri: UYARI2 Çarş. Kas. 17, 2010 8:50 pm
Bu banaydı heralde
exampleses
Konu: Geri: UYARI2 Cuma Kas. 19, 2010 8:47 am
DeadlyMan demiş ki:
Bu banaydı heralde
Hayır Bana İlk Üye Olduğumda Hile Bölümüne aLdığım Hatayı ve Resmini Koymuştum
DeadlyMan
Konu: Geri: UYARI2 Cuma Kas. 19, 2010 10:53 am
Bende dayanımıorum felan yazıodum
Thenemne
Konu: Geri: UYARI2 C.tesi Kas. 20, 2010 7:26 pm
Genel OLarak Bazı Arkadaşlar Yardım Alamadıkları İçin Ve En Çok Bakılan Bölüm Burası Olduğu İçin Her Konuyu Buruya Açıyorlar
ProTys
Konu: Geri: UYARI2 Paz Kas. 21, 2010 2:16 pm
yani
exampleses
Konu: Geri: UYARI2 Salı Kas. 30, 2010 8:13 am
Mod Olduğumdan Beri Bu Kurallara Uymaya Daha Fazla Özen Gösteriyorum..
Remix
Konu: Geri: UYARI2 Salı Kas. 30, 2010 5:46 pm
Bidaha oLmaz O zMn
exampleses
Konu: Geri: UYARI2 Salı Kas. 30, 2010 8:29 pm
Bunu Okuyanlar Hatta Mesaj Atanlar Bile Hala Aynı Hatayı Yapıyorlar
OnlyGodJudgesMe
Konu: Geri: UYARI2 Paz Ara. 05, 2010 6:03 am
Mesajın gitmesini istediğim kişiler zaten anlamışlar
Thenemne
Konu: Geri: UYARI2 Paz Ara. 05, 2010 6:12 am
Ya birde bu genel sorunları nereye açacağız
OnlyGodJudgesMe
Konu: Geri: UYARI2 Paz Ara. 05, 2010 6:14 am
Genel bölümü var veya sorun ve sorunlarınız
Thenemne
Konu: Geri: UYARI2 Paz Ara. 05, 2010 6:30 am
Wolfteam demiyorum Forum tümü olarak diyorum mesela genel en üstte neden sorun ve sorularınız yok
exampleses
Konu: Geri: UYARI2 Çarş. Ara. 08, 2010 6:57 pm
Evet Benim Bilgisayarda Aldığım Birçok Hata Var Öyle Bir Bölüm Olsa Bir Sürü Konu Açıcam Ama Genelde Sorunlarımı Genelde Açıyorum