MAHAMIZO çalıştığın wolflite de hangi özellikler olcak bilgilendirirmisin?
WolfEnstien
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 10:47 am
Şuan Sen sarı kırmızı walll ıle ıdare et kardesım saten mahamızo kardeş bızı bıılegılendırecek
XxCeLaLxX
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 11:04 am
ben merak ediom hangi özellikler var diye merak işte ne yapcan ki?
WolfEnstien
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 12:47 pm
tmm sen bılırsın
Ronin
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 3:20 pm
Wolflitede Ucma Butun Sılahları alma Wall Hack Sınırsız Mermı Hız Damange Ve Her Kurttan Olma Gıbı Daha bır Cok Ozellıgı Var
XxCeLaLxX
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 3:22 pm
Hftaya çıkar mı acaba.Ona göre jp alcamda.
7KeRe7
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 3:23 pm
Şimdi Admin Her Kurtan Derken Ben Kpmle Buz kurt Alcamda O nu Nezmn Tamamlarsın Onun için almamda...
Ronin
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 3:23 pm
Belirsiz
XxCeLaLxX
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 3:24 pm
Tmm.Bilgilendirdiğn Saol.
7KeRe7
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 3:25 pm
Belirsiz Derken Hile yapılmama İhtimali varmı bide flood olmasın diye burda sorim
ProHacker Hiç Hile yapmaya Çalısmıyormu Bu aralar...
Ronin
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 3:48 pm
Hic Bir Fikrim Yok Ama Bol Bol Boas Vaktı Var Ugrasıyordur
Hile Yapılacak Sadece Yapılacagı sure Bellı Degil
hasan1550
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 4:05 pm
ne kadar çabuk çıkarsa super olur bu hack paralımı olacak pekı apralı olmasın lutfen çok kotu olur ozaman herkez alamaz bide o dediğin özelliklero lursa mutş olur hile
Ronin
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 4:50 pm
Bedava Olacak
7KeRe7
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 5:14 pm
Hasan Arkadasım admin Paragöz deil Hobi Olarak Yapıyo Hileleri Ama ondan Bedavaya Alıp Para İle Satan oluyor Dahada OLcak...
DeadlyMan
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 5:20 pm
Ya mahamızo adanaya gelip elini öpcem yemin ederim
hasan1550
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 5:23 pm
ben asla biri şi para kazanmak için yapmam o para ile satanlar deilim ben yapmam ole bide bu hılelerı alıntı oldugunu bıldırerek mod olduğum bir sitede paylaşa bilirmiyim bide sneın meslek ne aga bende o meslği olmayı dusunurum belkı zevklı gorunuyor birilerini mutlu edıyorsun hem bolelıkle
hasan1550
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 5:24 pm
daha ne meslek oalcağıoma karar vermedım daha lise 1 deyim
Ronin
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 8:29 pm
Ben Hukuk Okuyorum Daha Unıversıtedeyım Yuksek Lısans Yapıom Hayırlısıyla Hakım Olacam Bılgısayarlada Aram cok Iyı Internet Kafe Ortagıydım Erdemın Sırket Arkadasıydım Onun Uzrıne Bos Zamanalrımda Gıder Projelerıne Yardım Eder Eksıklık Varsa Tamamlamaya calısırdım Sızde okuyun Hedefınızı Sımdılıktens Secın Ve O Hedefe Dogru Sapmadan Yurumeye Calısın
JettireYeqi
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 8:32 pm
Siz şuan hocaların tokatlarını görüyorsunuz.Eğer 1 hedefiniz yoksa ve okumazsanız bu sefer hocanın değil, hayatın sopasını göreceksiniz...Ona göre seçim yapın...15 yıl mı rahatlık yoksa ölesiye kdr mı rahatlık istersiniz seçim sizindir
hasan1550
Konu: Geri: MAHAMIZO Ptsi Kas. 01, 2010 9:34 pm
herşey okumak okumassan rahat yok dunyada doğrusu şimdi okuyanda iş bulamıo ama neyse sende işallah hakım olursun bende bi ara ilerde hukuk okumayu dusundumde kararsız kaldım