Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 8:49 am
GüzeL
burakiro
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 8:56 am
Helalll olsunnn
Soner123
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:00 am
tesskürler
darkeyes41
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:06 am
saoLun yha ınsallah guzeldır
Ferhat7117
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:12 am
Denmeyelim Önce
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:24 am
Arkadaşlar Sabır Ettıgınze demış dıımı bakın ne oldu admınler cıkardı hıleınızı benm pc xp ama ben bılıom bnana da glck 1 hıle
Remix
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:35 am
hll
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:37 am
Arkadaşlar benım bazı yorumlarımdada dedıgım gıbı sabreden muradına errır yazmadım ama sımdı yazam obur bır yorumumdada ben bır gun burda wh alacam demıstım ve cıktı ben sadece vısta ve w7 de calısan ssanıdum ama ıste sabır eden muradıne erır
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:45 am
Ben Çaılştıramadım glıba bende olmadı ama tkrr denıcm
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:49 am
Kardeş bende d3dx9.dll bolemı dll cıkmadı bole cıktı d3d9.dll bole cıktı onuda attım onn ıcınne sonra oyunu actım ama nerden accam oyunu normal actgım yerden mı yoksa wolfteam ın ıcındekı launcherdenmı accam onu bılmom
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:51 am
Kardeş ozur Dılerım not defterını okumayı unutmusum
7KeRe7
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:52 am
Arkadasım Fazla fLood Yapıyosun
WolfteamTR
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:55 am
Beyler lütfen yardım ya hacki lrptop klavyesinde çalıştıramaz mıyım?
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 9:56 am
bİLGİSAYARAIMN sistem ını soleım
Versiyom:2002
SP3
1.66 GHZ
1.00 gb ram
256 mb ekran kartı PC:XP
Sizce sorun nedir Sp3 olması mı yoksa xp olmaıs mı ama yourmlara bıraz goz attım xp de calısan da varmıs yada ben acmayı beceremdım durmadan denıyecem
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 10:04 am
Kardeş Saten ben bır sey anlamadım 1 dll ıle 1 wh olurmu bn dll yı attım wolfteam ın ıcın sonra normal wolfteam klasorunun ıcındekı launcherı acıp oyuna gırdım server secmeden once nmpd 1 e bastım sonra hmn bır odaya gırdım ama kımse gozukmuyor bana acıkca bırısı anlaatabılrmı veya o.m den lutfen bu foruma gelelı hıc bır hıle kullanamadım sabır sabır dıyorum herkeze ama bnde sabır edemıyorum lutfen bırı bana o.m den yollasın xp de naısl calıstıgını
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 10:11 am
Arkadaşlar herkez hıleyı aldı hmn oyuna saldırdı bız de burda bole kaldı bıraz ınsaf bulnda bıze cevap verın bılıyormusunuz ben herkeze sabır et sabır et dmek ten oldum sımdıde onlar oyunda oldu ama ben hıc oyuna gırmedım bılıyormusnz sıze mesaj yazarken ben bırısınde sorun olcak dıye bu foumda 100-200 kere sayfayı yenıledım yenı mesaj gelmısmı dıye mod.lar admınler edıtorler bıle bekledı sızı bız sızın ıcın calısıyoruz ve sız benı test mod. yapmanıza gerek yok benım rutbem Tegmen olarak kalsada olur ama bır yardıımımız dokndu ıse ne mutlu bana am mod ve admınler eskıdende yardım ettıgı ıcın ona tesekkur etmemız lazım dımı.Ama bız bu forumda bır hıcız sıze kolay gelsın ben eskısı gıbı forum da sayfa yenılemeye devam edıyorum
Flood yaptıgım ıcın banlyın ya yenı hesap acarım yada beklerım ben bılgı vermekten sıkılmam o sızın ısınz bu da benım ısım ben bu foruma gelleı sadece 1 kere oyuna gırdım o da wh yı denemk ıcın ama ben becerıksızım sadece bılgılı ama cok becerıksızım sız banlyın flood yaptıım ıcın ama ben bu forum dan vazgecmem ama agrıma gıdceck hakaret gelırse paydos veırım
emocan147
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 10:19 am
Deneyek bakam
ByCabbar
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 10:22 am
Arkadaşlar Biraz Sakin Olun Hack Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır. Ve Direk Oyun Klasörüne Atın Server Yerinde NumPad dan 1 e Basın Oyuna Girin
Keyfinizi Çıkarın ,
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 10:25 am
Olmuyor Kardeşım bak sımdı ben o dll yı attım wolfteam klasorune oke mı tmm o bıttı onu anladım ama sonra wolfteam klasorunun ıcındekı launcherden gırdım oyuna ne olur ne olmaz sonra bısmıllahırrahmanırahım dıyere server secımı gldı sonra ben orda numlock acık mı olcak kapalımı olcak anlamadım ama ben kapalı denedım 1 e bastım sonra Savas kampı 5 e gırdım lag olmaısn dıye sonra bır odaya gırdım bısmıllah dıye kımse gozukmuo sadece benım adamlar sonra kapattım oyunu gldm buraya en son yazdıgım mesajları yazdım
Lutfen Okuyun Ole uzun dıye gecmeyın ama admın mod. edıtorlerın okuyacagına emınm!!!
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 10:27 am
Kardeş DLL yi attıktan sonra bır program calıstırmamız gerekmezmı ne sacma bır seey ya!!
gokokeko
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 10:40 am
ya birader bu hile win 7 de çalısıyormu atıyorum wolfteam kloserine calısmıoer basıyorum serveri secerken calısmıo yardım pls @@@
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 10:42 am
gokokeko kardesım aynı karderdeyız sana bır sy solemmı bu hackgozlerın gozu kor olsun ya bı hack keyfınızı durdurunda bıze bakın ya napalım ben bır sey solemmı bır de ben test modlugu ıcın basvuru yapmıstım bamkalım olunca ne olcak ama valla ben bu foruma gellı sadece 1 kere oyuna gırdım ben her pc'me gırınce bu formda herkesın yorumna cevap vermeye calısıom ama yok yok yok
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 10:46 am
dURMADAN sayfa yenılıyorum bırı mesaj yazdımı yararım dokunabılecekmı dıye ama bırde onu modlar admınle edıtorler yapsa
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 10:46 am
Çok Nadir Çook..
Thenemne
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 11:04 am
valla xp de çalışıyor süper la inş pack atmazlar allah razı olsun
hadiordan
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 11:05 am
calısmıyo la
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 11:07 am
Aynn calısmıyorr!!!
fotocelik
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 11:14 am
güzel
drakula26
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 11:15 am
çalışıyorsa süperr
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 11:17 am
Kardeş Çaılsan dıyenlerın pc sı ya xp sp2 yada w7 vısta onlarda calısır veya bız becerıksızı duzgun acıklayan yokki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WolfEnstien
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 11:32 am
Birazcıl İnsafınız varsa benm yazdıgım yorumları okuyup resımlı anlatım koyardınız ama yok anlakı herkez hackgoz olmuş
selobarss
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 11:49 am
Saoolll
TurkuazBlue
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 11:57 am
Çalişiyormu
tolger
Konu: Geri: WoLF-TeaM Sarı-Kırmızı Wall Hack Paz Ekim 31, 2010 11:58 am
wolfenstein benim pcde vistaydı oyunda hack açılıyordu ama hemen atıyordu bende o yüzden pc mi windows7 Ultimate yaptım sorun kalmadı tıkır tıkır çalışıryor (: TAVSİEM pc ni w7 yappman , zaten Microsoft xp nin fişini çekmiş artık xp denen bi yazılım yok ..