Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun...
+4
XxCeLaLxX
JettireYeqi
Ronin
seseleme
8 posters
Yazar
Konu: Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun... Paz Ekim 24, 2010 9:06 am
tabi paylastim ama prohacker gibi eziq insanlar olunca paylasimdan vazgeçtim... daha bunlar hack mantiğini çözememiş insanlar. lütfen yemeyin c++ her bilen hack yazamaz bu adam c++ ögretiyor ama yanliş ögretiyor gel ben sana dogrusunu ögreteyim. sonra ögrenince bile bir acik bulunmadan onu programlamaya dökemezsin. bence nickini değiştir prohacker yerine EzoHacker yap daha cok tutulursun
En son seseleme tarafından Ptsi Kas. 29, 2010 6:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ronin
Konu: Geri: Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun... Ptsi Ekim 25, 2010 1:04 pm
Bna Biraz Fake Gibi Geldı Bir Deneyeyim
JettireYeqi
Konu: Geri: Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun... Ptsi Ekim 25, 2010 2:44 pm
bence deneme derim ;)
XxCeLaLxX
Konu: Geri: Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun... Ptsi Ekim 25, 2010 2:45 pm
Denediniz mi?
PCaNaWaRı
Konu: Geri: Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun... Ptsi Ekim 25, 2010 2:59 pm
bencede fake gibi bişi olabilir
seseleme
Konu: Geri: Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun... C.tesi Ekim 30, 2010 6:13 am
virüs taraması diye bişey vardır demi... dikkatinizi cektiyse ben işin icinden cikamadim birlikte uğraşalım diyorum ha işin icinden cikabilseydim bunu burada paylaşacak kadar aptalmiydim...
WolfEnstien
Konu: Geri: Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun... C.tesi Ekim 30, 2010 6:20 am
Konu: Geri: Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun... Ptsi Kas. 22, 2010 7:12 am
hallen fake diyorlar ya... işte bilmediğiniz bişey var her programcı oyunda hack yapamaz cünkü oyun hack mantığı farklı ayrıca oynanan her oyun ram adreslemelerde bulunur her silah her itemin bir kodu vardır... yanı demem o ki invontery hack diyorsunuz onun kaynagını size gösteriyorum. bulun silahlarin esyaların kodunu envanterinize yükleyin... bu kodlar bulunduktan sonra programcılık agır basar ve trainer yazarsın herkez kullanır. ve içinde hiç bir virüs olmadan...
seseleme
Konu: Geri: Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun... Ptsi Kas. 22, 2010 7:15 am
bir programcı oyun hack programı yazmak icin kafadan kodları uyduramaz o kodların ram adreslerini önce bulur cünkü ram adresler oyunda hep aynı kalır ve bulunan kod üzerindeki değerleri değişir sizde bunu kullanırsınız. assembly dili üzerinde calişiyorum yakında Türk yapımı oyun hackleri cikacaktir
indirici123
Konu: Geri: Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun... Perş. Ara. 30, 2010 11:07 am
Kardeş hiç memory hack yaptın mı ? yaptıysan nasıl yaptın bana öretirmisin dediklerine katılıyorum
Memory Hack Yöntemi Hacklerinizi Kendiniz Bulun...